Terug naar de resultaten
Nieuw
Fok 57 303 in Heerenveen 8441 BN

Fok 57 303

8441 BN Heerenveen
Vraagprijs € 400.000,- k.k.
0513-653476

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2003 Woonoppervlakte 84 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

Dit mooie appartement op de derde verdieping ligt mooi in het centrum van Heerenveen met uitzicht over het water. Het appartementengebouw "Fermate" is gebouwd in 2003 en voldoet dus aan alle eisen van deze tijd. De appartementen zijn volledig geïsoleerd en in het gebouw is een centrale lift met...
Lees meer

Omschrijving

Dit mooie appartement op de derde verdieping ligt mooi in het centrum van Heerenveen met uitzicht over het water. Het appartementengebouw "Fermate" is gebouwd in 2003 en voldoet dus aan alle eisen van deze tijd. De appartementen zijn volledig geïsoleerd en in het gebouw is een centrale lift met aanwezig. Dit appartement heeft een ruim balkon aan de voorzijde met uitzicht over het water. Wat opvalt bij dit appartement is de zeer royale living/keuken. Dat is ontstaan omdat bij de bouw is gekozen om een van de beide slaapvertrekken bij de woonkamer te betrekken. Voor wie de voorkeur heeft aan twee slaapkamers is het vrij eenvoudig om het wandje weer terug te plaatsen.

Indeling:
Hal met garderoberuimte, toilet, grote bijkeuken met opstelplaats voor wasmachine, wasdroger en de HR CV combiketel, en een erg ruime badkamer met open doucheruimte, tweede toilet en wastafel en een grote berg-/ provisiekast.
Via de hal kom je in de royale living met halfopen keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en een deur naar het balkon.

Bijzonderheden:
Dit mooie appartement ligt op de derde etage. Het is gebouwd in 2003 en sindsdien goed onderhouden, zowel van binnen als van buiten. Verwarming geschiedt middels een HR CV combiketel in combinatie met radiatorenverwarming.
Dit appartement beschikt over een eigen garage. Bijdrage VVE bedraagt € 276,- per maand.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 400.000,- kosten koper Prijs per m² € 4.761,90 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 2003 Bouwvorm Bestaande bouw Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 84 m² Woonkameroppervlakte 40 m² Externe bergruimte 14 m² Inhoud 155 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 8 m² Indeling Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Voorzieningen Mechanische ventilatie, Buitenzonwering, Lift Energie Energieklasse Niet aanwezig Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Nefit HR (ketel uit 2003, eigendom) Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Inpandig, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van elektra en met elektrische deur Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Plat dak Materiaal Bitumineuze dakbedekking Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Tjalleberd Sectie A Perceelnummer 11159 Index 9 Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Tjalleberd Sectie A Perceelnummer 11159 Index 18 Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring